Jedilnice - Stolarna Dobrepolje

V Stolarni Dobrepolje vam opremimo jedilnico s kvalitetnim pohištvom lastne proizvodnje. Ponujamo vam širok spekter miz in stolov za jedilnice ter raznih komod in vitrin iz rednega programa, ali pa vam pohištvo za vašo jedilnico izdelamo po meri.

Tako si lahko opremite jedilnico čisto po svojem okusu in željah.
Želite imeti v svoji jedilnici klop? To za nas ni problem, saj izdelujemo klopi za jedilnice po vaših željah in dimenzijah.

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilniceV Stolarni Dobrepolje se od materialov za jedilnice največkrat poslužujemo masive in furnirja v različnih lesovih. Na strankino željo izdelamo jedilnico tudi iz oplemenitene iverne plošče. Stoli za jedilnice so iz masivnega lesa bukve ali hrasta.
Trenutno so zelo modne jedilnice iz orehovega lesa,  pa tudi iz hrasta in bukovine, ki jo lahko lužimo v barve po željah stranke.

Izdelamo vam lahko  tako moderno, kot bolj klasično jedilnico. Moderne jedilnice so ponavadi opremljene s  pohištvom robustnejših oblik, z ostrimi vogali, ki to robustnost  jedilnice še poudarijo.

 

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilnice kontaktirajte nas

 

Moderne jedilnice

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilnicePri modernih jedilnicah se velikokrat les prepleta z detajli iz kovine (vezniki pri miznih nogah, vijaki pri stolih, kovinska mostišča stolov, pri vitrinah za jedilnice pa največkrat v okvirju stekla).

V Stolarni Dobrepolje dajemo poudarek na to, da se kovina pojavlja le v detajlih, tako da žlahtnost lesa še vedno pride do izraza. Od dodatnega pohištva, se v modernih jedilnicah praviloma pojavljajo bolj  odprte police in nizke komode.

 

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilnice kontaktirajte nas

 

Klasične jedilnice

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilniceKlasične jedilnice so po navadi »nežnejše«, s profiliranimi venci in drugimi  detajli na pohištvu.  Vitrine so lahko tudi višje, okvirji stekel so izdelani iz masivnega lesa.

 

Pri klasičnih jedilnicah se vedno pogosteje pojavlja tudi klop, ki lahko hkrati reši  tudi prostorsko stisko v jedilnici.

 

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilnice kontaktirajte nas

 

 

 

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilniceKlopi za jedilnice so lahko popolnoma, ali le delno tapecirane, lahko pa so tudi v celoti lesene, lahko so kotne ali pa samo po eni steni. Po želji lahko izdelamo klop za jedilnico s predalom.

 

jedilnice, mize za jedilnice, stoli za jedilnice kontaktirajte nas